Over QMWerkt!

QMWerkt! is dé specialist in alle markten voor het in- en verpakken met krimpfolie (sealen). Onze oorsprong ligt in het krimpen van producten in de huishoudelijke- en farmaceutische industrie. We zagen na enige tijd het volledige potentieel van krimpverpakkingen in verschillende industrieën.

QMWerkt! biedt een complete oplossing voor het verpakken en bedekken van bijna alle artikelen en objecten. Wij worden veelvuldig ingezet als co-packer in de productieketen van non-food (merk)fabrikanten. Daarnaast zijn we specialisten in het sealen van auto’s, boten, campers, machines en andere grote objecten. Dit is vooral bedoeld om schade tijdens transport of opslag te voorkomen.

We zien ook een grote groei van toepassingen met krimpfolie in de bouw- en steigerindustrie, zodat het hele jaar door kan worden gewerkt. We kunnen tevens reclame-uitingen verzorgen.

Wij gebruiken LDPE verpakkingsfolie die door middel van verhitting krimpt. Door gebruik te maken van krimptunnels of speciale krimppistolen krimpt de folie strak om het te verpakken materiaal of object. Krimpfolie is in verschillende kleuren, maten en diktes verkrijgbaar.